Wszystkim chętnym aby wspomóc naszą Fundację oferujemy darmowy program PIT – e-pity 2015, wypełniając go automatycznie przekażą Państwo swoją pomoc Fundacji i jej Podopiecznym.

epitypobierz epityuruchomProgram e-pity Copyright 2015-2016 e-file sp. z o.o.

... i żebyś zawsze był uśmiechnięty

Do tej pory udzieliliśmy wsparcia ponad 1500 potrzebującym!

Najnowsze informacje dotyczące Fundacji

NASI PODOPIECZNI

Komu pomogliśmy

POZNAJ INNYCH NASZYCH PODOPIECZNYCH

JAK POMÓC?

Czy wiesz jaki potencjał kryje w sobie 1% Twojego podatku? Ma moc uzdrawiania, siłę rozwiewania trosk i smutków, umiejętność wywoływania uśmiechu! Daje szansę na niesienie skutecznej pomocy wszędzie tam, gdzie jest ona potrzebna. ...czytaj dalej

AKCJA KREW

Serdecznie prosimy o liczne wsparcie naszego przedsięwzięcia, przypominając misję Akcji:

„Kto ratuje jednego człowieka, ratuje cały świat”

akcja_krew_icon

Żyjemy w czasach, w których w natłoku spraw i obowiązków brakuje nam chwili na refleksję o życiu. Zapominamy o własnych bolączkach, cudzych nie zauważając w ogóle. Wszystkie problemy i niebezpieczeństwa dotyczą, w naszym mniemaniu, innych. Dopiero niespodziewane zdarzenia, wywołujące traumatyczne przeżycia, przypominają nam o tym, że nasze życie jest kruche i ulotne.

W Fundacji Votum wiemy o tym szczególnie dużo, albowiem codziennie stykamy się z ludźmi pokrzywdzonymi przez los. Nieustanne obcowanie z chorobą i niepełnosprawnością wykształciło w nas szczególną wrażliwość na problem braku krwi w naszym kraju. W tym roku, po raz pierwszy jako główny organizator, Fundacja Votum zaprasza wszystkich Państwa do czynnego uczestniczenia w Ogólnopolskiej Akcji Krew 2009. Czerpiąc garściami z doświadczeń z minionych lat, w których wspieraliśmy Votum SA w tej szczytnej inicjatywie z pozycji współorganizatora, mamy nadzieję skutecznie i atrakcyjnie propagować ideę krwiodawstwa wśród społeczeństwa.

Serdeczne podziękowania dla Fundacji Votum. Życzymy Państwu sukcesów w dalszym życiu, które - jesteśmy głęboko przekonani - nadal wypełniać będzie praca na rzecz dzieci. Z wyrazami szacunku Rodzice Symona Szczypy, Agnieszka i Jarosław

Firmy i instytucje, które wspierają naszą organizację

• protecta2
  • PCRF