Aktualności /

Rafał Mikołajczyk Człowiekiem bez barier

Rafał Mikołajczyk Człowiekiem bez barier
23-10-2017

Rafał Mikołajczyk, jeden z naszych podopiecznych, pojawiał się wielokrotnie w mediach i na stronie spółki VOTUM. Można tam przeczytać o jego osiągnięciach sportowych, zaangażowaniu społecznym i tworzeniu programu Pierwsze kroki, aktywizującego i pomagającego osobom niepełnosprawnym wrócić do aktywnego życia.

Fundacja Votum zgłosiła Rafała Mikołajczyka do plebiscytu Człowiek bez Barier. Jego laureaci to ludzie niepełnosprawni, którzy pokonują swoje ograniczenia, żyją pełnią życia i angażują się w pomoc innym. Wierzymy, że działalność Rafała zostanie doceniona i prosimy o głosy w konkursie.

Rafał poświęca się nie tylko imponującej karierze sportowej, ale także działaniom na rzecz innych. Program Pierwsze kroki to tylko jeden z rodzajów jego aktywności – spotyka się z dziećmi, wskazując na ważną rolę integracji osób niepełnosprawnych, prowadzi spotkania motywacyjne dla osób zmagających się z nowotworem i organizuje spotkania motywacyjne dla osób bezdomnych i chorych. Jego energia i optymizm inspiruje także nas!

Rafał Mikołajczyk

Więcej o Rafale można przeczytać tutaj.

GŁOSUJ NA CZŁOWIEKA BEZ BARIER

Żeby zagłosować, wejdź na stronę http://votum-sa.pl/glosowanie.

Poniższe ilustracje wskazują, jak prawidłowo oddać głos.