Albert Andrzejewski | Fundacja VOTUM

20110119095817zebra_www
Albert Andrzejewski

ur. 02-07-1990 r.

Albert w 2016 roku uległ wypadkowi komunikacyjnemu. W wyniku zdarzenia doznał poważnego urazu czaszkowo-mózgowego, występuje porażenie czterokończynowe z licznymi przykurczami w kończynach dolnych i górnych. Jest w ograniczonym kontakcie logicznym. Albert od wypadku jest osobą leżącą w wyniku czego pojawiły się głębokie odleżyny. Wymaga pielęgnacji odleżyn oraz kontynuacji terapii oraz intensywnej rehabilitacji, Albert jest osobą niezdolną do samodzielnej egzystencji.

Możesz pomóc Albertowi w leczeniu i rehabilitacji wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Alberta Andrzejewskiego

z dopiskiem: dla Alberta Andrzejewskiego