Alicja Popławska | Fundacja VOTUM

Alicja Poplawska
Alicja Popławska

ur. 28-04-1995 r.

Wskutek upadku z wysokości (VI piętro) Alicja doznała krytycznych obrażeń ciała, w tym urazu zmiażdżeniowego twarzo- i mózgoczaszki z krwiakiem przymózgowym lewostronnym. U młodej kobiety wystąpił obrzęk mózgu, stłuczenie płuc, prawostronna odma opłucnowa, złamania otwarte obu kości udowych i rzepek, a także wielofragmentowe złamanie prawej kości ramiennej. Alicja jest w coraz lepszym kontakcie logicznym i ma realną szansę na poprawę swojego stanu zdrowia dzięki wielokierunkowej, intensywnej rehabilitacji. Możesz jej pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Alicji Popławskiej

z dopiskiem: dla Alicji Popławskiej