Anna Filipiak | Fundacja VOTUM

20110119095817zebra_www
Anna Filipiak

ur. 05-02-1990 r.

Jako ofiara wypadku komunikacyjnego z dnia 24 sierpnia 2014 roku Ania cierpi na niedowład czterokończynowy i wiotkie porażenie kończyn dolnych. Z tego tytułu posiada orzeczenie o znacznym stopniu niepełnosprawności. Jest całkowicie uzależniona od drugiej osoby, wymaga stałej rehabilitacji i usprawniania. Młoda kobieta jest codziennie rehabilitowana przez jedną godzinę. Potrzeby jednak są większe. Leczenie dziewczyny jest bardzo kosztowne, dlatego prosimy o wsparcie finansowe. Pomóżmy Ani! W tym celu możesz wpłacić pieniądze na konto Fundacji lub oddać 1% podatku.

z dopiskiem: dla Anny Filipiak

z dopiskiem: dla Anny Filipiak