Anna Stolarek | Fundacja VOTUM

20110520121706annastolarek
Anna Stolarek

ur. 01-07-1985 r.

Ania została poszkodowana w wypadku w dniu 31-08-2010 r. Lekarze stwierdzili uraz wielonarządowy, krwiak mózgowy, obrzęk mózgu, krwiak podspojówkowy gałki ocznej lewej i złamanie kości udowej lewej. Dziewczyna wymaga stałego leczenia oraz rehabilitacji. Miesięczny koszt leczenia przekracza skromny budżet rodziny. Jednak efekty pracy z rehabilitantami motywują Anię i jej rodzinę do ciągłej walki o zdrowie. Mąż  Ani, chcąc zapewnić żonie dostęp do rehabilitacji u najlepszych terapeutów, zwrócił się do Fundacji VOTUM z prośbą o udostępnienie konta i pomoc finansową.

z dopiskiem: dla Anny Stolarek

z dopiskiem: dla Anny Stolarek

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.