Bogdan Demel | Fundacja VOTUM

20110119095817zebra_www
Bogdan Demel

ur. 13-02-1958 r.

W 2005 roku Bogdan doznał ciężkiego urazu czaszkowo-mózgowego. Poddany został operacji usunięcia krwiaka mózgu. Od tego czasu utrzymuje się u niego porażenie czterokończynowe, padaczka oraz nerwowo-mięśniowa dysfunkcja pęcherza. Bogdan nie chodzi i jest zależny od drugiej osoby. Wymaga stałej opieki medycznej. Dzięki ogromnej woli walki i pomocy rodziny oraz lekarzy
i terapeutów bardzo powoli odzyskuje nadzieję na chociaż częściową samodzielność. Zaczął mówić i myśleć logicznie. Pomóżmy mu w tej walce. Liczy się każda złotówka.

z dopiskiem: dla Bogdana Demel

z dopiskiem: dla Bogdana Demel

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.