Kamil Cieślar | Fundacja VOTUM

Kamil Cieslar
Kamil Cieślar

ur. 09-01-1992 r.

Kamil w wieku 18 lat uległ ciężkiemu wypadkowi motocyklowemu podczas zawodów żużlowych, na skutek którego nastąpiło złamanie kręgosłupa z uszkodzeniem rdzenia kręgowego. W tym momencie życie Kamila zatrzymało się. Młody chłopak został skazany na wózek inwalidzki oraz pomoc drugiej osoby. Od czasu wypadku przebył kilka operacji, był wielokrotnie hospitalizowany oraz przeszedł leczenie komórkami macierzystymi w Indiach. Kamil nie poddaje się i wraz z rodziną walczy o samodzielność w przyszłości i możliwość w miarę normalnego życia. Możesz pomóc Kamilowi wpłacając dowolną kwotę na rachunek Fundacji VOTUM ze stosownym dopiskiem.

z dopiskiem: dla Kamila Cieślar

z dopiskiem: dla Kamila Cieślar

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.