Dagmara Drab | Fundacja VOTUM

20141112125458Dagmara Drab3
Dagmara Drab

ur. 06-01-1966 r.

Od 2000 roku Dagmara choruje na miastenię ciężką rzekomoporaźną, objawiającą się nużliwością mięśni zwiększającą się wraz z upływem dnia. Skutkami choroby są: opadanie powiek, zaburzenia połykania, ściszona mowa lub jej brak. Kobieta musi często odpoczywać, nie przesilać się, aby nie dopuścić do zatrzymania oddechu. Dagmara potrzebuje wsparcia w kontynuowaniu kosztownej terapii, która złagodzi postępujące skutki jej nieuleczalnej choroby. Możesz pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Dagmary Drab

Możesz również przekazać 1% swojego podatku. Wystarczy w deklaracji PIT, w rubryce poświęconej OPP wpisać dane:KRS: 0000272272
z dopiskiem: dla Dagmary Drab