Jacek Koper | Fundacja VOTUM

20130206132309jacek_koper
Jacek Koper

ur. 31-05-1978 r.

W listopadzie 2009 roku Jackowi pękł naczyniak i konieczna była operacja. Zabieg zakończył się pomyślnie. 31-letni wówczas mężczyzna początkowo czuł się dobrze i wszystko wskazywało na to, że kilka dni po operacji zostanie wypisany do domu. Niestety po dziewięciu dniach od zabiegu nastąpił obrzęk mózgu spowodowany zarażeniem bakterią Klebsiella pneumoniae. Niezbędna była druga operacja, po której Jacek nie odzyskał już świadomości. Do dnia dzisiejszego nie ma z nim kontaktu, jest osobą leżącą z niedowładem czterokończynowym, w pełni uzależnioną od drugiej osoby. Możesz pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Jacka Koper

z dopiskiem: dla Jacka Koper

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.