Józef Gruszka | Fundacja VOTUM

20100319133040gruszka-s1
Józef Gruszka

ur. 16-03-1947 r.

Pan Józef Gruszka – poseł na Sejm II, III i IV kadencji w latach 1993-2005, 10. kwietnia 2005 r. doznał wylewu krwi do mózgu, skutkiem którego jest porażenie czterokończynowe. Do chwili wylewu prężnie działający polski polityk, dziś jest całkowicie uzależniony od innych. Dzięki intensywnej rehabilitacji stopniowo odzyskuje sprawność, jednak koszty związane z leczeniem znacznie przekraczają możliwości finansowe mężczyzny i jego żony.
Jeśli chcesz i możesz wesprzeć Pana Józefa, poniżej podajemy numer jego subkonta. Każda złotówka to szansa na powrót do normalności.

z dopiskiem: dla Józefa Gruszki

z dopiskiem: dla Józefa Gruszki

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.