Marcel Albinowski, Anastazja Albinowska | Fundacja VOTUM

Marcel Albinowski, Anastazja Albinowska

20110119095817zebra_www
Marcel Albinowski, Anastazja Albinowska

ur. 26-06-2007 r., ur. 14-11-2008 r.

Marcel choruje na autyzm atypowy, wymaga stałego leczenia przeciwpadaczkowego oraz wspomagania rozwoju. Anastazja cierpi na całościowe zaburzenia rozwojowe i padaczkę z napadami mioklonicznymi. Rodzina potrzebuje wsparcia finansowego na zakup leków, przyrządów do rehabilitacji, pampersów oraz na udział w turnusach rehabilitacyjnych, które mają niebagatelny wpływ na rozwój dzieci. Możesz pomóc wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Marcela i Anastazji Albinowskich

z dopiskiem: dla Marcela i Anastazji Albinowskich