Mariusz Banaś | Fundacja VOTUM

Mariusz-Banas
Mariusz Banaś

ur. 12-01-1972 r.

Mariusz Banaś od 1994 roku choruje na stwardnienie rozsiane. O chorobie dowiedział się jako 22-latek, kiedy życie się dopiero dla niego zaczynało. Wraz z żoną wychowywał dwie córki. Teraz to one muszą pomagać Mariuszowi, który w wyniku postępu choroby jest niezdolny do samodzielnej egzystencji i wymaga całodobowej opieki najbliższych. Cierpi na niedowład czterokończynowy. Dalszy postęp choroby może zatrzymać jedynie intensywna rehabilitacja i indywidualne kosztowne leczenie. Możesz wesprzeć Mariusza wpłacając dowolną kwotę na rachunek Fundacji VOTUM ze stosownym dopiskiem.

z dopiskiem: dla Mariusza Banasia

z dopiskiem: dla Mariusza Banasia

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.