Piotr Boroń | Fundacja VOTUM

20120116082933Piotr Boroń_www
Piotr Boroń

ur. 19-06-1987 r.

Mija już kolejny rok walki o powrót Piotrka do zdrowia i sprawności. Mężczyzna w sierpniu 2011 roku jadąc na rowerze, uległ bardzo poważnemu wypadkowi, w wyniku którego doznał urazu czaszkowo-mózgowego. Profesjonalna rehabilitacja, jakiej jest poddawany, przynosi bardzo dobre rezultaty. W dużej mierze jest to możliwe dzięki funduszom pozyskanym z odpisu 1% podatku. Przed Piotrem jeszcze wiele miesięcy ciężkiej pracy i ćwiczeń, dlatego prosimy o wsparcie w kontynuowaniu dalszego procesu rehabilitacji, która pociąga za sobą ogromne koszty finansowe. Wszystkich ludzi dobrej woli i wielkiego serca prosimy o dalsze wsparcie i dziękujemy za dotychczasową pomoc. Możesz pomóc, wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Piotra Boroń

z dopiskiem: dla Piotra Boroń