Piotr Kościelniak | Fundacja VOTUM

20120113153027kościelniak_www
Piotr Kościelniak

ur. 04-03-1984 r.

Piotr we wrześniu 2010 roku uległ wypadkowi motocyklowemu. Kierowca samochodu osobowego zajechał mu drogę, w wyniku czego mężczyzna doznał poważnych obrażeń ciała w tym stłuczenia płuc, krwiaka jamy opłucnej lewej, złamania wybuchowego kręgu Th4 z zagięciem osi kręgosłupa, przerwania ciągłości korzeni nerwowych Th3 i Th4. W efekcie Piotr doznał porażenia wiotkiego kończyn dolnych. Dziś porusza się na wózku inwalidzkim, w codziennym funkcjonowaniu pomaga mu matka. Wymaga intensywnej, regularnej rehabilitacji. Możesz pomóc wpłacając dowolną kwotę na rachunek Fundacji Votum ze stosownym dopiskiem. Każda złotówka to szansa na powrót do normalności!

z dopiskiem: dla Piotra Kościelniaka

z dopiskiem: dla Piotra Kościelniaka