Piotr Lisowski | Fundacja VOTUM

20110620224315iconlisowski_s2776
Piotr Lisowski

ur. 01-01-1973 r.

W dniu 24. października 2009 r. doszło do wypadku komunikacyjnego, w którym ucierpiał 36-letni wówczas Piotr Lisowski. Na skutek potrącenia przez samochód mężczyzna doznał rozległych obrażeń ciała, w szczególności urazów neurologicznych, które doprowadziły do trwałego inwalidztwa. Świat młodego mężczyzny z całą masą pomysłów na przyszłość, został wywrócony do góry nogami. Niezbędna jest intensywna rehabilitacja usprawniająca. Prosimy o pomoc dla Piotra.

z dopiskiem: dla Piotra Lisowskiego

z dopiskiem: dla Piotra Lisowskiego

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.