Rafał Zioło | Fundacja VOTUM

Rafal Ziolo
Rafał Zioło

ur. 02-01-1999 r.

Latem 2009 roku Rafał Zioło otarł się o śmierć. Chłopiec wpadł pod samochód i doznał ciężkiego urazu śródczaszkowego. Do dziś utrzymuje się u niego niedowład czterokończynowy znacznego stopnia. Rafał porusza się na wózku inwalidzkim. Wymaga całodobowej opieki. Poprzez naszą Fundację możesz przyczynić się do poprawy zdrowia Rafała. Ratunek stanowi intensywna rehabilitacja, na którą rodzina pragnie przeznaczyć zgromadzone środki.

z dopiskiem: dla Rafała Zioło

z dopiskiem: dla Rafała Zioło

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.