Robert Wierzbicki | Fundacja VOTUM

20091130102442rwierzbicki
Robert Wierzbicki

ur. 14-12-1970 r.

U zdrowego, pełnego sił, aktywnego życiowo Roberta Wierzbickiego w wieku 38 lat stwierdzono krwotok śródmózgowy. Nagły i samoistny, który poprzedzały jedynie bóle głowy. Po operacji krwiaka u Pana Roberta utrzymuje się niedowład połowiczy lewostronny. Mężczyzna walczy o samodzielność. Aby osiągnąć ten cel niezbędna jest intensywna i stała rehabilitacja, na pokrycie kosztów której Fundacja VOTUM uruchomiła subkonto. Jeśli chcesz i możesz wesprzeć Roberta Wierzbickiego, poniżej podajemy numer jego subkonta. Każda złotówka to szansa na powrót do normalności.

z dopiskiem: dla Roberta Wierzbickiego

z dopiskiem: dla Roberta Wierzbickiego

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.