Szymon Cieślicki | Fundacja VOTUM

Szymon-Cieslicki
Szymon Cieślicki

ur. 03-06-1995 r.

Szymon w maju 2014 roku został potrącony przez skuter. W wyniku zdarzenia doznał urazu wielonarządowego oraz rdzenia kręgowego na poziomie C5, złamania kości czołowej, stłuczenia płuc i wątroby. Obecnie porusza się na wózku inwalidzkim. Niezbędna jest intensywna rehabilitacja, na którą rodzinie brakuje środków. Młody mężczyzna po wypadku jest całkowicie zależny od swojej mamy, która samotnie wychowuje jego i młodszego brata. Pomóżmy Szymonowi w odzyskaniu samodzielności. Możesz wpłacić pieniądze na konto Fundacji lub oddać 1% podatku.

z dopiskiem: dla Szymona Cieślickiego

z dopiskiem: dla Szymona Cieślickiego