Tomasz Ostrowski | Fundacja VOTUM

20120113155446ostrowski_www
Tomasz Ostrowski

ur. 05-02-1975 r.

Tomasz doznał urazu czaszkowo-mózgowego na skutek uderzenia piłką w głowę w lipcu 2008 roku. Niezbędna była operacja usunięcia krwiaka przymózgowego podtwardówkowego. U mężczyzny utrzymuje się niedowład czterokończynowy oraz pojawiła się padaczka. Tomek nie mówi, wymaga pomocy innych osób, niezbędna jest regularna praca z terapeutą. Możesz pomóc, wpłacając pieniądze na konto Fundacji lub oddając 1% podatku.

z dopiskiem: dla Tomasza Ostrowskiego

z dopiskiem: dla Tomasza Ostrowskiego

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.