Wiktor Odrobny | Fundacja VOTUM

SAVE_20180523_115921
Wiktor Odrobny

ur. 27-06-2014 r.

Wiktor to niespełna czteroletni chłopiec, który jako pasażer uległ wypadkowi komunikacyjnemu w lutym 2018 roku. W wyniku zdarzenia doznał urazu wielonarządowego, wystąpiły liczne złamania kości potylicy, kości skroniowej, pęknięcie śledzonej. Chłopczyk pozostaje w stanie śpiączki, jest bez kontaktu słownego w stanie znacznie zaburzonej świadomości. Jest karmiony przez PEG, oddycha samodzielnie przez rurkę tracheostomijną. Wiktorek walczy o powrót do zdrowia, pomóżmy mu w tym.
Możesz pomóc Wiktorowi w leczeniu i rehabilitacji, przekazując 1% swojego podatku lub wpłacając środki na konto Fundacji.

z dopiskiem: dla Wiktora Odrobny

z dopiskiem: dla Wiktora Odrobny