Zosia Majewska | Fundacja VOTUM

20110119092447zosiamajewska_www
Zosia Majewska

ur. 31-08-2006 r.

Zosia urodziła się z zespołem Dandy’ego-Walkera i hipoplazją ciała modzelowatego. Czteroletnia wówczas dziewczynka w maju 2010 roku przeszła dodatkowo zapalenie mózgu, wskutek którego utrzymuje się pozapalne wodogłowie, niedowład spastyczny z licznymi przykurczami i padaczka. Rodzice chcą umożliwić córce rozwój psychoruchowy i neurofizjologiczny, dlatego wdrażają wszelkie możliwe metody leczenia. Niestety dużą przeszkodą w realizacji tych przedsięwzięć jest problem  finansowy. Na utrzymanie rodziny pracuje wyłącznie tata Zosi, mama dziewczynki zajmuje się jej pielęgnacją. Ta pięcioosobowa rodzina potrzebuje naszej pomocy.

z dopiskiem: dla Zosi Majewskiej

z dopiskiem: dla Zosi Majewskiej

Na tym Twoje zadanie się kończy! Kwotę z 1% na konto wybranej organizacji przekaże urząd skarbowy w terminie do 3 miesięcy od złożenia deklaracji.