Podziękowania

PODZIĘKOWANIA

Podziękowania dla Fundacji

Serdecznie dziękuję całemu Zarządowi Fundacji za okazane zrozumienie i pomoc w dofinansowaniu mi turnusu rehabilitacyjnego w Neuronie w czerwcu 2016 roku. Turnus ten umożliwił mi rehabilitację, terapię oraz cenne wskazówki przekazane moim rodzicom. Pięknie dziękuję, Julka

Dla Fundacji Votum za darowiznę na rehabilitację dla Michałka Jakubowskiego. Dziękujemy Zarządowi i ludziom, którym Michaś tę darowiznę otrzymał. Wdzięczny opiekun, Albina

Serdeczne podziękowania dla Fundacji Votum za sfinansowanie specjalistycznej rehabilitacji naszego niepełnosprawnego synka Wiktorka. Dzięki Państwa wsparciu, Wiktorek ma duże szanse na większą samodzielność w przyszłości. Dziękujemy. Z wyrazami wdzięczności, Paulina i Piotr Pluta

Szanowni Państwo, pragnę bardzo gorąco i jednocześnie serdecznie podziękować Zarządowi Fundacji Votum za wsparcie i pomoc finansową, jaką otrzymałem od Państwa, dzięki której mogłem skorzystać z rehabilitacji na turnusie w Krynicy-Zdroju. Bez Państwa pomocy prawdopodobnie nie mógłbym samodzielnie zrealizować wyjazdu na turnus rehabilitacyjny oraz dalszą rehabilitację i leczenie. Chciałbym zapewnić, iż doceniam Państwa zaangażowanie i pomoc oraz dziękuję za dobroć i wyrozumiałość, której mogłem wielokrotnie doświadczyć z Państwa strony. Mój pobyt na turnusie bardzo korzystnie wpłynął na stan zarówno fizyczny, jak i psychiczny, dodał wiary i chęci do dalszej pracy nad sobą oraz walki z ludzkimi słabościami. Jeszcze raz dziękuję Zarządowi Fundacji i życzę ludziom w niej pracującym przede wszystkim zdrowia, bo ono jest najcenniejszym skarbem człowieka, oraz pomyślności w życiu zawodowym i osobistym. Łączę wyrazy szacunku i poważania oraz osobistej sympatii, Bogusław Turczyński

Dziękuję, że dla mnie bije Wasze serce. Dziękuję, że jesteście ze mną, gdy mi to potrzebne. Dziękuję, że świat jest lepszy, gdy jesteście blisko... Za przekazanie dla mnie darowizny serdecznie dziękuję. Dzięki Wam będę mógł być nadal rehabilitowany. Luca Iorio

W imieniu swoim i córki chciałybyśmy z całego serca podziękować za okazaną pomoc na rzecz leczenia i rehabilitacji mojej córki Pauliny. Żadne słowa ani gesty nie oddadzą naszej ogromnej wdzięczności za to, że mogłyśmy liczyć na Waszą pomoc. "Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają rękę i proponują swoją przyjaźń". Paulina Burba

W imieniu syna Kamila chcielibyśmy podziękować za pomoc finansową. Dzięki Państwa i innych pomocy mogliśmy pokryć koszty rehabilitacji syna. Własnymi środkami nie jesteś w stanie zapewnić mu bardzo kosztownej rehabilitacji. Dzięki pieniądzom, które ofiarowali Państwo na ten cel Kamil przebywał w ośrodku NEURON w Małym Gacnie, w którym miał intensywną naukę chodu na lokomacie, kinezyterapię, pedagoga, neurologopedię oraz wiele ćwiczeń i masaży. Jesteśmy bardzo zadowoleni, gdyż Kamil robi postępy, coraz częściej się uśmiecha i wierzymy, że powoli powróci do zdrowia. Serdecznie dziękujemy za okazane wsparcie finansowe, które traktujemy jako wyraz Państwa dobroci i chęci niesienia pomocy potrzebującym. Z poważaniem, rodzice Kamila - Bożena i Zygmunt Wronka

Dziękujemy za pomoc finansową, którą przeznaczyliśmy na zakup kamizelki oscylacyjnej, dzięki której nasza córeczka Ada ma szanse na troszkę łatwiejsze życie ze swoją niepełnosprawnością. Z wyrazami wdzięczności rodzice Ewelina i Ryszard Piaseczni

Pragniemy z całego serca podziękować Wam za pomoc finansową dla naszych dzieci: Tomasza i Elizy Peuker. Dzięki waszej hojności nasze dzieci mają szansę na dalszą rehablitację, aby usprawniały się ruchowo, by poradziły sobie, gdy nas rodziców zabraknie. Marzenie odległe, ale realne... Łączymy pozdrowienia, życząc Państwu pomyślności w prowadzeniu firmy, jak i też w życiu osobistym. Z poważaniem rodzice - Agata i Dariusz Peuker

Za bezinteresowną pomoc i życzliwość, wrażliwość i wielkoduszność pragniemy wyrazić naszą wdzięczność za dar serca oraz wsparcie finansowe na leczenie i rehabilitację naszego syna Łukasza Siwiec. Dziękując za wielkie serce i dobrą wolę, życzymy wielu sukcesów i powodzenia w realizacji życiowych zamierzeń. Z poważaniem, wdzięczni rodzice z Łukaszem

Składamy serdeczne podziękowanie za okazaną pomoc. Dziękujemy za dofinansowanie rehabilitacji Dagmarki. Rodzice Dagmary, Agnieszka i Marian Jankowscy z córeczką

Serdeczne podziękowania dla Fundacji Votum. Życzymy Państwu sukcesów w dalszym życiu, które - jesteśmy głęboko przekonani - nadal wypełniać będzie praca na rzecz dzieci. Z wyrazami szacunku Rodzice Symona Szczypy, Agnieszka i Jarosław

Karol Kościów wraz z rodzicami składa serdeczne podziękowania dla Fundacji Votum. "Nie sposób ocenić, jak cenne jest dla nas Wasze wsparcie. Jesteśmy dumni, że wokół nas jest tyle wrażliwych i oddanych dzieciom potrzebującym pomocy osób i instytucji. Jesteśmy przekonani, że bez Waszych środków finansowych rehabilitacja i zabieg operacyjny naszego syna nie miałaby szans. Mamy nadzieję, że zechcecie nam towarzyszyć w dalszej drodze i wspólnie z nami podejmować walkę o całkowity jego powrót do zdrowia." Z wyrazami ogromnej wdzięczności Karol wraz z rodzicami

Chcielibyśmy z całego serca podziękować fundacji Votum za przekazanie pieniążków na turnus rehabilitacyjny dla naszego synka Kacpra. Monika, Tomasz i Kacperek Caban

Składamy serdeczne podziękowanie za wsparcie finansowe na leczenie i rehabilitację dla naszego Piotrusia Okoniewskiego. Bardzo, bardzo dziękujemy. Składają wdzięczni Rodzice z Piotrusiem

Droga Fundacjo Votum, dziękujemy serdecznie za okazane wsparcie finansowe na rehabilitację Justyny Boberskiej, które traktujemy jako wyraz Państwa dobroci i chęci niesienia pomocy naszej córce.

Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły.

Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł,

lecz ich serce jest bezpiecznym portem

dla wszystkich, którzy są w potrzebie.

Wyciągają ręce i proponują swoją pomoc.

Z wyrazami wdzięczności Emilia i Andrzej Boberscy

Składamy serdeczne podziękowania Fundacji Votum za okazaną życzliwość oraz wsparcie finansowe. Głęboko wierzymy, że okazana przez Państwa siła serca i pomocna dłoń będzie nas wspierać w dalszej pracy podejmowanej dla dobra naszych podopiecznych. Stowarzyszenie Pomocy Dzieciom SMYKI w Świebodzicach

Serdecznie dziękuję Fundacji Votum za dofinansowanie do rehabilitacji. Bardzo, bardzo dziękuję! Pawełek Mokrzycki z mamą

Pragniemy bardzo gorąco podziękować Fundacji Votum za pomoc finansową, jaką otrzymaliśmy na kontynuację terapii integracji sensorycznej naszego synka Jakuba, chorego na Mózgowe Porażenie Dziecięce. Dzięki Państwa pomocy miał możliwość kontynuacji ważnych dla niego zajęć przez trzy miesiące. Ze względu na ogólne zaburzenia rozwoju Kuba musi być usprawniany wielokierunkowo, a zajęcia SI są jedną z wielu terapii, którym od kilku lat jest systematycznie poddawany. Wierzymy, że dzięki odpowiedniej rehabilitacji i intensywnej pracy stan Kubusia może się znacznie poprawić, dlatego tak ważne jest dla nas, aby zapewnić mu ciagłość terapii. Państwa dar to dla nas ogromna pomoc, ponieważ koszty usprawniania wielokrotnie przekraczają możliwości finansowe naszej rodziny i sami nie jesteśmy w stanie pokryć wszystkich kosztów leczenia i rehabilitacji naszego jedynego dziecka. Każdy, nawet najmniejszy postęp jest dla nas wielkim sukcesem, którego teraz współtwórcą będzie również Fundacja Votum! W imienu Jakuba i własnym dziękujemy z całego serca za życzliwość i zrozumienie. Agnieszka i Piotr Jędrzejewscy

Składam serdeczne podziękowania dla Fundacji Votum za udzieloną nam pomoc finansową. Rehabilitacja to bardzo systematyczna i pracochłonna praca, niestety też bardzo kosztowna, tym bardziej jestem Państwu wdzięczna za okazane mojemu synkowi serce. Życzę dalszych sukcesów w Państwa działalności. Z poważaniem Joanna Jędrzejczyk

Z całego serca chcielibyśmy podziękować w imieniu naszej córeczki Wiktorii za pomoc finansową na pokrycie kosztów specjalistycznej rehabilitacji ze strony Fundacji - podziękowania przesyłamy dla całego Zarządu Fundacji oraz jej pracowników. To własnie do Waszej fundacji jako pierwszej odważyliśmy się napisać z prośbą o pomoc. Fundacja Wasza dając nam pozytywną decyzję o dofinansowaniu uświadomiła nam, że trzeba odważyć się i otworzyć ze swoimi problemami na świat, a nie zamykać się w sobie, bo przecież nie jest wstyd prosić o pomoc, jeżeli ona jest konieczna. Wasza pomoc jest nieoceniona, to Wy dofinansowaliście rehabilitacje Wiktorii, dzięki której robi postępy małymi kroczkami. Każda pomoc z Waszej strony będzie jak następny mały kroczek ku lepszemu rozwojowi Wiktorii. Każde środki finansowe z Waszej strony to dążenie Wiktorii do samodzielności, którą mamy nadzieję, że uda nam się osiągnąć. Daliście nam poczucie bezpieczeństwa, siłę i wiarę, że istnieją ludzie dobrej woli. Czasem brak słów, by wyrazić, jak mocno chce się podziękować, dlatego DZIĘKUJEMY!!! Kinga i Dominik Chenczke

Serdecznie dziękujemy za przekazane przez Państwa dofinansowanie do turnus rehabilitacyjnego dla mojej niełnosprawnej córki Mai. Po tym dwutygodniowym turnusie widać u Mai poprawię - lepiej siedzi i lepiej stawia kroki :)

Pozdrawiam, Agnieszka Antkowicz

Szanowni Państwo, za okazaną pomoc dla Pawła Jesiołowskiego jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy.

Z wyrazami szacunku wdzięczni rodzice

Bardzo serdecznie dziękujemy Fundacji Votum za pomoc finansową dla naszej córki Julii Sudak. Jesteśmy ogromnie wdzięczni za okazane wsparcie i zaufanie, które traktujemy jako wyraz Państwa dobroci i chęci niesienie pomocy potrzebującym. Dzięki Państwa hojności możemy kontynuować dalsze leczenie i rehabilitację córki.

Z wyrazami wdzięczności i szacunku Rodzice Julii, Katarzyna i Grzegorz Sudak

W imieniu mojego synka i moim własnym pragnę bardzo serdecznie podziękować Państwu za otrzymaną pomoc finansową, którą otrzymałam na turnus rehabilitacyjny dla synka w roku 2010. Za okazane serce i zrozumienie nagrodą dla Państwa niech będzie uśmiech Kubusia.

Z podziękowaniami Grażyna Dolińska

Szanowni Państwo,

Pragnę wyrazić swoją wdzięczność za wielką pomoc okazaną mojemu synowi Łukaszowi. Wsparcie zarówno duchowe, jak i finansowe, dało mi wiele sił do dalszej trudnej opieki nad moim ciężko chorym synem. Dzięki zebranym środkom będę mogła prowadzić dalszą intensywną rehabilitację syna i ufam, że jego stan zdrowia będzie się stopniowo poprawiał. Dzięki rehabilitacji w specjalistycznym ośrodku Łukasz zaczął robić postępy, co daje mi wielką nadzieję na zupełne wyzdrowienie syna.

Rehabilitacja, zakup specjalistycznego sprzętu i środków medycznych są możliwe jedynie dzięki Państwa wsparciu, ponieważ utrzymujemy się z niskich rent, które wystarczają jedynie na podstawowe bieżące potrzeby.

Dziękuję Państwu z całego serca w imieniu własnym i Łukasza.

Czesława Dudek